FISIOTERÀPIA


Fisioteràpia i osteopatia

Qué és

Entenem la fisioteràpia com un mètode de diagnòstic global que porta a equilibrar les diferents àrees de l’anatomia.
Una bona anamnesi, una minuciosa exploració corporal i postural, una valoració exhaustiva de proves complementàries (radiografies, ressonàncies magnètiques, ecografies…) i uns test exploratoris específics determinaran el nostre diagnòstic osteopàtic i el nostre pla de tractament personalitzat.

Qué tracta

Amb la fisioteràpia busquem aconseguir l’equilibri en aquests 3 àmbits:

  • estructural (musculoesquelètic) amb patologíes com lesionis musculars, lesions articulars, lesions endinosas, i disfuncions i patologies de la columna vertebral. Alguns exemples són contractures i distensions, esquinços, artrosis, artritis, tendinitis, hèrnies discals, lumbàlgies, cervicalgias, etc.
  • visceral amb patologíes o disfuncions dels sistemes cardiorespiratori, digestiu  i genitourinari. Alguns exemples són alteraciò diafragmàtica, hernia hiatus, estrenyiment, incontinència, inestabilitat del sol pelvià, etc.
  • cranial amb patologíes com ara migranyes, Cefalees, Vertigen, Marejos, Acúfens, etc.

Posturología

La postura juga un paper molt important en les nostres vides, en funció de la nostra postura de base i la que adquirim en el nostre dia a dia (davant de l’ordinador, conduint, dormint, practicant esport, treballant, etc.) ens crearà un terreny facilitat cap a la lesió.

Exemple: Una persona que treballi davant de l’ordinador 8 hores diàries, practiqui esports asimètrics (golf, pàdel, tennis, etc.), dormi de cap per avall i tingui una postura de base anteromedial, tindrà facilitats per sofrir certes disfuncions o patologies.

A través de la postura determinem els factors que ens faciliten la lesió, i mitjançant l’osteopatia treballem l’origen d’aquests signes i símptomes que ens alteren el benestar.


DEMANA CITA AL:
610 48 55 49