RECUPERACIÒ DEL SÒL PELVIÀ


Gimnàstica Hipopressiva

Recuperació perineal

Indicat en dones amb incontinència urinària, ja siguin joves esportistes, en el pre i postpart, dones amb traumatisme pèlvic, o en la maduresa.

S’ensenya a tenir un control sobre el perineu, a reequilibrar l’hàbit miccional, a enfortir la musculatura del perineu i abdominal profunda. A més de corregir la incontinència, s’aconsegueix disminuir la incidència d’infeccions urinàries de repetició i la sequedat vaginal.

GAHP – Gimnàstica abdominal hipopresiva

Treball individual o en grup, indicat en dones i homes esportistes, en dones amb incontinència urinària, en el postpart, en persones amb dolor lumbar o amb hèrnia discal.

Alguns dels beneficis d’aquesta activitat són l’enfortiment de la musculatura del perineu, abdominal i de les cadenes musculars que controlen la postura, la descompressió de la circulació limfàtica i venosa, la millora de la pesadesa de les cames, i la prevenció del descens dels òrgans.

Recuperació post part integral

Per a la dona que acaba de donar a llum i vol tornar en forma, elaborem un pla personalitzat de recuperació de la musculatura perineal i la flaccidesa abdominal, tractarem les cicatrius i estries, actuarem contra les adipositats localitzades, retenció de líquids i varius.

Ho fem amb diferents modalitats d’electroteràpia, amb exercicis específics, GAHP i gimnàstica perineal.


DEMANA CITA AL:
610 48 55 49