QUÈ ÉS PILATES

El mètode Pilates és un sistema d’entrenament físic i mental creat a principis del segle XX per Joseph H. Pilates i l’objectiu d’aquesta disciplina és l’estabilització dels músculs centrals amb especial atenció a la respiració i a l’alineació de la columna.

L’execució dels exercicis es realitza de forma lenta, suau i controlada. La realització d’aquest exercici de forma rutinària oxigena y millora la flexibilitat muscular y afavoreix la mobilitat del maluc. A més, proporciona una major coordinació i equilibri ja que un dels principals propòsits del mètode és la relaxació del cos i la ment.

Joseph Pilates

PERQUÈ PRACTICAR-HO

Els beneficis de practicar el mètode Pilates no es basen en la quantitat dels exercicis realitzats sinó en la qualitat dels moviments executats.

Gràcies a ells es redueix la incidència de l’estrès i altres malalties relacionades. I mitjançant el control de la respiració, els exercicis realitzats promouen el descans mental.

  • POSTURA
  • FLEXIBILITAT
  • MOBILITAT
  • MICRO MUSCULACIÓ
  • ALINEACIÓ COLUMNA
  • REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS
  • RESPIRACIÓ
  • RELAXACIÓ

QUI EL POT FER

El Pilates el poden realitzar persones de totes les edats i condicions físiques.

Per a la dona és especialment interessant perquè es treballa la musculatura abdominal profunda i el sòl pelvià que tendeix a afeblir-se amb el pas del temps. Per aquesta raó, també és útil practicar Pilates durant l’embaràs i durant la recuperació després del part.

El Pilates és per a totes les edats i condicions físiques

COM HO FEM

La passió pel Pilates i els seus beneficis ens ha portat a crear aquest espai dedicat al benestar físic.

Aquí trobaràs el moment del dia per dedicar al teu cos, podràs compartir experiències i rebre consells d’experts, i estaràs guiada en tot moment.

Vine a recuperar el benestar que el teu cos es mereix.

Aquestes són les possibilitats que trobaràs a Pilam Pilates:


Pilam Pilates

GRATIS
UNA SESSIÓ INTRODUCTORIA AL PILATES.
DEMANA CITA AL:
610 48 55 49